Objectbeveiliging

Ieder object heeft haar eigen aanpak nodig. Sure Security & Services zal in samenwerking met u een passend beveiligingsplan voorbereiden, wat van alle noodzakelijke handelingen een soepel en passend geheel maakt. Te denken valt aan onderstaande voorbeelden.

BRAND EN SLUITRONDE / CONTROLERONDE
Tijdens en aan het einde van een werkdag maakt onze beveiligingsmedewerker een ronde door het gebouw en over het terrein en kijkt of alle deuren en ramen gesloten zijn. Een veilig gevoel wanneer u het pand heeft verlaten? Wij denken van wel en dat is nu juist het gevoel wat Sure Security & Services bij haar opdrachtgevers wil achterlaten.

VISITATIE
Het doorzoeken van tassen en voertuigen voorkomt verlies en bewijst dat u beveiliging serieus neemt. Op integriteit en professionaliteit van onze beveiligingsmedewerkers kunt u vertrouwen.

PORTIERSDIENST
Vanuit een loge of aan de balie aan het begin van uw bedrijfsterrein, zorgen onze beveiligings-medewerkers, dat ongewenste bezoekers het terrein niet betreden. Als niet iedereen uw pand mag betreden, kan onze beveiligingsmedewerker naast elektronische beveiliging een gastvrije oplossing zijn voor een onvriendelijke maatregel.