Horecabeveiliging

In het uitgaansleven bederven agressieve incidenten de sfeer en veiligheid. Voor uitgaanspubliek en dus ook voor horecagelegenheden.

Sure Security & Services vervult hierin een maatschappelijke functie. Als sfeerbeheerder en gastheer en verlengstuk van de politie in diverse gemeentes. Met gevoel voor sfeer en de daadkracht van een stevige beveiliger.

HORECAPORTIER EN GASTHEER

Bij elke horecazaak is een ander soort publiek. Op basis van café of discotheek en het publiek zorgen wij voor een bijpassende beveiliger. Horecaportiers van Sure Security & Services vullen hun rol in als gastheer en handhaver van de goede sfeer en niet als agressieve deurwachter, zoals je wel eens ziet.

HORECA SECURITY SCAN

Onze horecaportiers handelen volgens de strenge veiligheidseisen die gelden voor hotel, restaurant, café of discotheek om negatieve invloeden van geweld, drugs en wapenbezit in de kiem te smoren op een manier die niets afdoet aan de sfeer. Om de risico’s goed in kaart te brengen, beginnen we met een Horeca Security Scan:

- wat zijn de risico’s van de stad;

- wat zijn de risico’s van de directe omgeving;

- wat is het profiel van de gewenste bezoeker;

- wat zijn de huisregels.

Daarnaast houden we altijd rekening met de specifieke wensen van onze opdrachtgever. Op basis van de wensen en antwoorden stellen we de taken van de beveiligers vast met speciale aandacht voor ontruiming en bedrijfshulpverlening. Op deze manier kunnen wij met beveiliging opgaan in de sfeer van de uitgaansgelegenheid. Met periodiek overleg zorgen we ervoor dat de beveiliging optimaal is en blijft Op zoek naar horeca security? M

Maak een afspraak voor de Security Scan!