Evenementenbeveiliging

Iedereen die een evenement organiseert is gebaat bij een soepele organisatie, waarbij het plezier en de veiligheid van de gasten en bezoekers gegarandeerd is. Helaas is dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Het beveiligen van evenementen als concerten, sportevenementen, feesten en partijen is een vak op zich. Dat vergt een goede planning, een op maat gemaakt veiligheidsplan, coördinatie, inzet van de juiste communicatiemiddelen, beveiligingsmateriaal en natuurlijk het kunnen beschikken over beveiligingsmensen die hun vak verstaan.

Sure Security & Services levert de expertise en de juiste mensen om een evenement adequaat te beveiligen.

Daarbij zetten we onder meer stand-by teams in. Stand-by teams zijn: teams van twee tot drie personen die snel ter plaatse zijn om dreigende conflicten te voorkomen, uw personeel te ontlasten bij ongewenste situaties en daadwerkelijk in te grijpen als het moet.

Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd en zijn getraind in snelle interventies en conflicthantering, waardoor vervelende en gewelddadige incidenten kunnen worden voorkomen. Uitstraling en ervaring zijn daarbij ons handelsmerk.

Sure Security & Services  is uw partner bij uitstek voor een geslaagd evenement.