Bike patrol

Bike Patrol van Sure Security & Services is in het leven geroepen om gemeenten en politie te ondersteunen, om beter toezicht te kunnen houden in een gebied met veel uitgaansgelegenheden en recreatie en natuurlijk het toezicht houden in winkelcentra en omgeving.
In gemeenten, zorgen de bikers/toezichthouders van Sure Security & Services al geruime tijd voor rust en toezicht. De bikers/toezichthouders spreken (horeca)bezoekers aan op hun gedrag, zoals wildplassen en lawaaioverlast welke veroorzaakt wordt als deze met groepen huiswaarts keren.

De medewerkers van Sure Security & Services hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van jeugd en horecabezoekers en het toezicht houden.

De bikers/toezichthouders zijn verantwoordelijk voor rust, veiligheid, toezicht op sluitingstijden, winkelende families, vervuiling, vernieling, het signaleren van probleem situaties en om ervoor te zorgen dat het winkelpersoneel veilig kan openen en sluiten.

Door de directe aanpak, het aanspreken en begeleiden van (horeca)bezoekers, die overlast bezorgen in de woonwijken, op weg naar huis, ontstaat op meerdere plaatsen rust.

Ook hebben de bikers/toezichthouders de rust op grotere bungalowparken doen wederkeren door daar tijdens de nachten te surveilleren.

De bikers/toezichthouders helpen zoeken naar vermiste kinderen en houden alleen lopende (kleine) kinderen in het oog voor de veiligheid van deze kinderen.

Een nauwe samenwerking tussen horeca, gemeente, politie en de "bikers" is noodzakelijk voor een goede aanpak.